9712 25 01 / 9712 3415

Behandling af parodontitis

Book en tid Kontakt os


Parodontitis rammer ca. 50 % af befolkningen. Det er således et stort problem og er ofte årsagen til, at tænder mistes.

Parodontitis er en bakteriesygdom, hvor bakterierne sætter sig i tandkødet rundt om tanden. Man får så en tandkødsbetændelse, der kan udvikle sig til parodontitis, hvis betændelsen ikke behandles.

Ofte er parodontitis smertefrit i lang tid. Først når betændelsen er trukket så langt ned omkring tænderne, at de bliver løse, får man som regel tegn fra det.

Det første symptom på parodontitis er som regel blødende tandkød eller rødt og hævet tandkød. For at forhindre at parodontitis udvikler sig, skal man sørge for at holde en god mundhygiejne og få sine tænder regelmæssigt renset og specielt få renset i de dybe tandkødslommer.

Det er derfor vigtigt at få tænder og tandkød undersøgt regelmæssigt, sådan at det er muligt at gribe ind hurtigt, hvis der er tegn på parodontitis.

Røntgenbilleder kan også bruges til at diagnosticere parodontitis.

Hvis du har spørgsmål vedr. parodontitis er du velkommen til at kontakte os.

Paradentose
Paradentose
Tandlæge Torben Nissen går på velfortjent pension!

Torben har besluttet, at han vil slutte sit aktive tandlægeliv, for at få tid til andre ting. Vi vil savne Torben på klinikken, men respekterer, at livet trods alt er mere end tænder. Torben slutter derfor med udgangen af 2020 på Nørregade.

Så nu har tandlæge Kirsten Elkjær-Holm købt Torbens klinikandel. Kirsten har jo været kollega til Torben på samme adresse siden 2012 og kender Torbens personale rigtig godt. Nu overtager Kirsten derfor Torbens dygtige personale, som således stadig vil være at finde på klinikken.

Mange patienter har været rigtig glad for Torben og har gået hos ham i mange år og vi vil gøre alt for at følge i hans fodspor og tage os rigtig godt af de patienter, som har gået hos Torben, men som nu skal have en ny tandlæge.

På klinikken er vi nu 4 tandlæger, 2 tandplejere og alle vores dygtige klinikassistenter

Du kan se personalet ved at trykke på dette personalelink.