9712 25 01 / 9712 3415

Personale nyt – Torben Nissen går på pension

 

Vores meget vellidte kollega, tandlæge Torben Nissen går på velfortjent pension i udgangen af december 2020. Ham vil vi komme til at savne.

Vi er glade for at byde velkommen til vores nye tandlæge Hedin Nielsen. Hedin er 38 år gammel og kommer oprindeligt fra Kibæk.

Hedin er gift, har to børn og er bosat i Herning. Vi er helt sikre på at du vil blive godt behandlet hos ham, og at du vil blive glad for din nye tandlæge.”

Tandlæge Torben Nissen går på velfortjent pension!

Torben har besluttet, at han vil slutte sit aktive tandlægeliv, for at få tid til andre ting. Vi vil savne Torben på klinikken, men respekterer, at livet trods alt er mere end tænder. Torben slutter derfor med udgangen af 2020 på Nørregade.

Så nu har tandlæge Kirsten Elkjær-Holm købt Torbens klinikandel. Kirsten har jo været kollega til Torben på samme adresse siden 2012 og kender Torbens personale rigtig godt. Nu overtager Kirsten derfor Torbens dygtige personale, som således stadig vil være at finde på klinikken.

Mange patienter har været rigtig glad for Torben og har gået hos ham i mange år og vi vil gøre alt for at følge i hans fodspor og tage os rigtig godt af de patienter, som har gået hos Torben, men som nu skal have en ny tandlæge.

På klinikken er vi nu 4 tandlæger, 2 tandplejere og alle vores dygtige klinikassistenter

Du kan se personalet ved at trykke på dette personalelink.