9712 25 01 / 9712 3415

Behandlinger

Hos Tandsundhed skræddersyer vi den behandling som passer bedst til dig og dine tænder. Vi laver løbende status på dit tandsæt og rådgiver dig i, hvordan du bedst mulig kan pleje dine tænder selv.

Her kan du læse om alle vores behandlinger vi foretager på tandklinikken.

Tryk på en behandling for at læse mere.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til nogle af behandlingerne er du velkommen til at ringe eller skrive til vores sekretær Birgit Daugaard.

Telefon: 9712 2501
Telefon: 9712 3415
E-mail: mail@tandsundhed.dk

Du kan også booke tid direkte her

Book tid her

Tandlæge Torben Nissen går på velfortjent pension!

Torben har besluttet, at han vil slutte sit aktive tandlægeliv, for at få tid til andre ting. Vi vil savne Torben på klinikken, men respekterer, at livet trods alt er mere end tænder. Torben slutter derfor med udgangen af 2020 på Nørregade.

Så nu har tandlæge Kirsten Elkjær-Holm købt Torbens klinikandel. Kirsten har jo været kollega til Torben på samme adresse siden 2012 og kender Torbens personale rigtig godt. Nu overtager Kirsten derfor Torbens dygtige personale, som således stadig vil være at finde på klinikken.

Mange patienter har været rigtig glad for Torben og har gået hos ham i mange år og vi vil gøre alt for at følge i hans fodspor og tage os rigtig godt af de patienter, som har gået hos Torben, men som nu skal have en ny tandlæge.

På klinikken er vi nu 4 tandlæger, 2 tandplejere og alle vores dygtige klinikassistenter

Du kan se personalet ved at trykke på dette personalelink.