9712 25 01 / 9712 3415

Cariesbehandling

Book en tid Kontakt os


Vi ser desværre ofte at der kommer caries i tænderne. Caries kan opstå i en tand, der ikke er blevet behandlet før, men der ses også ofte caries i tænder med gamle fyldninger. Gamle fyldninger kan blive utætte, så bakterierne kan trænge ind og give caries.

Derfor tager vi regelmæssigt røntgenbilleder, så vi kan finde de nye cariesangreb, inden de bliver så store, at de resulterer i en rodbehandling.

I dag bruger vi næsten kun plast som fyldningsmateriale, da det kun er lovligt at anvende sølvamalgam i yderst få specielle tilfælde.

Plasten giver også en meget stærkere restaurering end sølvamalgam gjorde, og samtidig er det også kosmetisk meget flottere.

Kontakt os, hvis du er spørgsmål i forbindelse med cariesbehandling.

caries
Tandlæge Torben Nissen går på velfortjent pension!

Torben har besluttet, at han vil slutte sit aktive tandlægeliv, for at få tid til andre ting. Vi vil savne Torben på klinikken, men respekterer, at livet trods alt er mere end tænder. Torben slutter derfor med udgangen af 2020 på Nørregade.

Så nu har tandlæge Kirsten Elkjær-Holm købt Torbens klinikandel. Kirsten har jo været kollega til Torben på samme adresse siden 2012 og kender Torbens personale rigtig godt. Nu overtager Kirsten derfor Torbens dygtige personale, som således stadig vil være at finde på klinikken.

Mange patienter har været rigtig glad for Torben og har gået hos ham i mange år og vi vil gøre alt for at følge i hans fodspor og tage os rigtig godt af de patienter, som har gået hos Torben, men som nu skal have en ny tandlæge.

På klinikken er vi nu 4 tandlæger, 2 tandplejere og alle vores dygtige klinikassistenter

Du kan se personalet ved at trykke på dette personalelink.