Tandlaeger Herning Billig Bedste

Tandlæge­skræk

Hos Tandsundhed i Herning har vi høj fokus på tandlægeskræk

Det er de færreste, som direkte glæder sig til at komme til tandlæge. For mange, er ordet tandlæge associeret med angst. Ofte udvikles tandlægeskræk på baggrund af en dårlig eller traumatisk oplevelse man har haft hos tandlægen. Angsten kan være så omfattende, at man udebliver fra regelmæssige tandlægebesøg.

Desværre ser vi ofte, at udeblivelsen resulterer i dårlig mundhygiejne og tandproblemer, som yderligere kan forårsage smerte eller at man er flov over tilstanden af tandsættet.

Hos Tandsundhed har vi set alle tilfælde af tandlægeskræk, og har stor erfaring med at hjælpe patienter ud af de onde cirkler, som de er kommet ind i.

Det er vigtigt at du fortæller os om din angst, så vi bedre kan hjælpe dig.

Vi mener, at tillid mellem tandlæge og patient, er det første skridt på vejen mod et sundere forhold til tandbehandlinger, og regelmæssige tandlægebesøg.

Tandlægeskræk kan behandles

Hvis du lider af tandlægeskræk skal du som det første erkende, at du rent faktisk lider af tandlægeskræk. Selvom vi har stor erfaring med tandlægeskræk, er det vigtigt at du fortæller os det. Hvorfor du er bange, og hvad det er du frygter. Jo mere ærlig og åben du er om din tandlægeskræk, og mere kan vi hjælpe dig.

Der er flere metoder til at behandle tandlægeskrækken på. For nogle hjælper en detaljeret beskrivelsen af behandlingen inden den påbegyndes. For andre giver det tryghed, hvis der aftales et signal, fx. en hånd i vejret, hvis der ønskes en pause.

Musik kan også hjælpe. Det er helt okay, hvis du ønsker at høre musik fra din mobiltelefon under behandlingen.

Du kan også bede om et håndspejl så du kan se , hvad der bliver lavet. For nogle giver det tryghed, hvis de kan følge med undervejs i behandlingen.

Vi vil hjertens gerne snakke med dig om din tandlægeskræk. Du er velkommen til at ringe til os på tlf.: 97 123 415

Kirsten Elkjær Holm Tandlæge Herning

Få en tid til din behandling

Kontakt os allerede i dag – så du kan bevare dine tænder sunde og flotte