9712 25 01 / 9712 3415

Hos tandsundhed i Herning har vi høj fokus på tandlægeskræk

Book en tid Kontakt os


Tandlægeskræk

Det er de færreste, som direkte glæder sig til at komme til tandlæge. For mange, er ordet tandlæge associeret med angst. Ofte udvikles tandlægeskræk på baggrund af en dårlig eller traumatisk oplevelse man har haft hos tandlægen. Angsten kan være så omfattende, at man udebliver fra regelmæssige tandlægebesøg.

Desværre ser vi ofte, at udeblivelsen resulterer i dårlig mundhygiejne og tandproblemer, som yderligere kan forårsage smerte eller at man er flov over tilstanden af tandsættet.

Hos Tandsundhed har vi set alle tilfælde af tandlægeskræk, og har stor erfaring med at hjælpe patienter ud af de onde cirkler, som de  er kommet ind i.

Vi mener, at tillid mellem tandlæge og patient, er det første skridt på vejen mod et sundere forhold til tandbehandlinger, og regelmæssige tandlægebesøg.

Tandlægeskræk kan behandles

Hvis du lider af tandlægeskræk skal du som det første erkende, at du rent faktisk lider af tandlægeskræk. Selvom vi har stor erfaring med tandlægeskræk, er det vigtigt at du fortæller os det. Hvorfor du er bange, og hvad det er du frygter. Jo mere ærlig og åben du er om din tandlægeskræk, og mere kan vi hjælpe dig.

Der er flere metoder til at behandle tandlægeskrækken på. For nogle hjælper en detaljeret beskrivelsen af behandlingen inden den påbegyndes. For andre giver det tryghed, hvis der aftales et signal, fx. en hånd i vejret, hvis der ønskes en pause.

Musik kan også hjælpe. Det er helt okay, hvis du ønsker at høre musik fra din mobiltelefon eller MP3 under behandlingen.

Du kan også bede om et håndspejl så du kan se , hvad der bliver lavet. For nogle giver det tryghed, hvis de kan følge med undervejs i behandlingen.

Vi vil hjertens gerne snakke med dig om din tandlægeskræk. Du er velkommen til at ringe til os på:

Tlf.: 97 122 501 / 97 123 415

Tandlæge Torben Nissen går på velfortjent pension!

Torben har besluttet, at han vil slutte sit aktive tandlægeliv, for at få tid til andre ting. Vi vil savne Torben på klinikken, men respekterer, at livet trods alt er mere end tænder. Torben slutter derfor med udgangen af 2020 på Nørregade.

Så nu har tandlæge Kirsten Elkjær-Holm købt Torbens klinikandel. Kirsten har jo været kollega til Torben på samme adresse siden 2012 og kender Torbens personale rigtig godt. Nu overtager Kirsten derfor Torbens dygtige personale, som således stadig vil være at finde på klinikken.

Mange patienter har været rigtig glad for Torben og har gået hos ham i mange år og vi vil gøre alt for at følge i hans fodspor og tage os rigtig godt af de patienter, som har gået hos Torben, men som nu skal have en ny tandlæge.

På klinikken er vi nu 4 tandlæger, 2 tandplejere og alle vores dygtige klinikassistenter

Du kan se personalet ved at trykke på dette personalelink.