9712 25 01 / 9712 3415

Kosmetisk tandbehandling

Book en tid Kontakt os


Kosmetisk tandbehandling skal give et smukkere og mere harmonisk smil. Typisk er der tale om misfarvede tænder, skæve tænder eller tænder, der er nedbrudte f.eks. på grund af slid eller mange fyldninger.

Der er mange muligheder for at pynte på smilet.

Blegning kan foretages, hvis det kun er farven, man er utilfreds med.

I mange tilfælde kan kosmetikken også forbedres væsentligt ved hjælp af plastfacader eller man kan få en mere varig og smukkere løsning med porcelænsfacader eller keramikkroner. Ofte er det en kombination af flere ting.

Når vi taler om kosmetiske behandlinger, er det meget vigtigt, at vi får afstemt forventningerne til resultatet. Vi vil naturligvis gennemgå de mulige behandlinger og priserne grundigt med dig, inden vi begynder behandlingen

Tandlæge Torben Nissen går på velfortjent pension!

Torben har besluttet, at han vil slutte sit aktive tandlægeliv, for at få tid til andre ting. Vi vil savne Torben på klinikken, men respekterer, at livet trods alt er mere end tænder. Torben slutter derfor med udgangen af 2020 på Nørregade.

Så nu har tandlæge Kirsten Elkjær-Holm købt Torbens klinikandel. Kirsten har jo været kollega til Torben på samme adresse siden 2012 og kender Torbens personale rigtig godt. Nu overtager Kirsten derfor Torbens dygtige personale, som således stadig vil være at finde på klinikken.

Mange patienter har været rigtig glad for Torben og har gået hos ham i mange år og vi vil gøre alt for at følge i hans fodspor og tage os rigtig godt af de patienter, som har gået hos Torben, men som nu skal have en ny tandlæge.

På klinikken er vi nu 4 tandlæger, 2 tandplejere og alle vores dygtige klinikassistenter

Du kan se personalet ved at trykke på dette personalelink.