9712 25 01 / 9712 3415

Rodbehandling

Book en tid Kontakt os


De fleste rodbehandlinger skyldes, at der er et stort cariesangreb i tanden, så bakterier når ind til nerven midt i tanden. Dette giver smerter og kan give en tandbyld, hvis betændelsen ikke behandles i tide.

Rodbehandling kan også blive nødvendig, hvis en tand har haft en stor fyldning i mange år. Så kan tanden få små revner, som gør, at bakterier kan trænge ind til nerven.

Ved rodbehandling fjerner vi den betændte nerve og lægger i stedet en rodfyldning i den kanal, som nerven sad i.

Du er selvfølgelig godt bedøvet inden påbegyndt behandling så vi kan gøre det smertefrit.

En rodbehandling svækker altid en tand. Ofte er det nødvendigt at behandle tanden med en ny fyldning eller evt. en tandkrone.

Tandlæge Torben Nissen går på velfortjent pension!

Torben har besluttet, at han vil slutte sit aktive tandlægeliv, for at få tid til andre ting. Vi vil savne Torben på klinikken, men respekterer, at livet trods alt er mere end tænder. Torben slutter derfor med udgangen af 2020 på Nørregade.

Så nu har tandlæge Kirsten Elkjær-Holm købt Torbens klinikandel. Kirsten har jo været kollega til Torben på samme adresse siden 2012 og kender Torbens personale rigtig godt. Nu overtager Kirsten derfor Torbens dygtige personale, som således stadig vil være at finde på klinikken.

Mange patienter har været rigtig glad for Torben og har gået hos ham i mange år og vi vil gøre alt for at følge i hans fodspor og tage os rigtig godt af de patienter, som har gået hos Torben, men som nu skal have en ny tandlæge.

På klinikken er vi nu 4 tandlæger, 2 tandplejere og alle vores dygtige klinikassistenter

Du kan se personalet ved at trykke på dette personalelink.