9712 25 01 / 9712 3415

Tandkirurgi

Book en tid Kontakt os


Det er ofte nødvendigt at udføre forskellige former for kirurgi i mundhulen.

Visdomstænder skal ofte fjernes kirurgisk, da der ikke er plads til dem i tandrækken. Klinikken har stor erfaring i at fjerne selv de mest besværlige visdomstænder.

Rodspidsoperation kan blive nødvendig, hvis der er betændelse på rodspidsen og denne betændelse ikke kan fjernes med almindelig rodbehandling.

En sådan betændelse kan i mange tilfælde fjernes ved en operation.

Tandkirurgi kan omfatte følgende:

tandudtrækning
kirurgisk behandling af visdomstænder
rodspidsbetændelse
svær parodontitis
avanceret knogleopbygning
tandrekonstruktion
tandimplantater

Hvis du har spørgsmål vedrørende tandkirurgi er du velkommen til at kontakte os.

Tandlæge Torben Nissen går på velfortjent pension!

Torben har besluttet, at han vil slutte sit aktive tandlægeliv, for at få tid til andre ting. Vi vil savne Torben på klinikken, men respekterer, at livet trods alt er mere end tænder. Torben slutter derfor med udgangen af 2020 på Nørregade.

Så nu har tandlæge Kirsten Elkjær-Holm købt Torbens klinikandel. Kirsten har jo været kollega til Torben på samme adresse siden 2012 og kender Torbens personale rigtig godt. Nu overtager Kirsten derfor Torbens dygtige personale, som således stadig vil være at finde på klinikken.

Mange patienter har været rigtig glad for Torben og har gået hos ham i mange år og vi vil gøre alt for at følge i hans fodspor og tage os rigtig godt af de patienter, som har gået hos Torben, men som nu skal have en ny tandlæge.

På klinikken er vi nu 4 tandlæger, 2 tandplejere og alle vores dygtige klinikassistenter

Du kan se personalet ved at trykke på dette personalelink.