9712 25 01 / 9712 3415

 

Tandlægerne på Nørregade i Herning

Om Tandsundhed

Vi er et team af tandlæger, klinikassistenter og en tandplejer.

Vi er dedikerede til vores arbejde, fordi vi ønsker at give dig den bedste oplevelse af professionel tandbehandling i et afslappet og hyggeligt miljø på klinikken. Vi er på forkant med de nyeste behandlingsprincipper og kan vejlede dig bedst muligt, når du kommer til os.

Tandlægerne spænder vidt med hensyn til erfaring og interesseområder. Vi samarbejder fagligt og er derfor i stand til at give hver enkelt patient en helhedsløsning. Dette gør sig specielt gældende ved større behandlinger, hvor patienten vil kunne få hele behandlingen her på klinikken. 

Ny patient?

Første gang du kommer hos os, bruger vi god tid på at lære dig og dine tænder at kende. En af vores tandlæger tager imod dig, og sammen forventningsafstemmer vi dine ønsker og behov. Vi laver et grundigt tandeftersyn, og svare på eventuelle spørgsmål du måtte have. For os er det vigtigt, at du er informeret og tryg.

Vi ved, hvor vigtigt tillid og tryghed er i forbindelse med at vælge tandlæge, og derfor gør vi alt for, at du får en god oplevelse.

Du er altid velkommen til at ringe til klinikken for tidsbestilling eller hvis du har spørgsmål til os. Kontakt os her


Her er vi alle sammen

Kirsten Elkjær-Holm
Tandlæge og klinikejer

Tine Lauritzen
Tandplejer

Linette Opstrup
Tandlæge

Annabell McEwen Oliver
Tandplejer

Simone Østergaard Jensen
Tandlæge

Birgit Daugaard
Sekretær

Hedin Nielsen
Tandlæge

Birgitte Skov
Klinikassistent

Gitte Fonnesbæk
Klinikassistent

Tina Lauridsen
Klinikassistent

Inger Andersen
Klinikassistent

Pernille Guldberg
Klinikassistent

Trine Toft
Klinikassistent

Nadja Øvig Kildevang
Klinikassistentelev

Tandlæge Torben Nissen går på velfortjent pension!

Torben har besluttet, at han vil slutte sit aktive tandlægeliv, for at få tid til andre ting. Vi vil savne Torben på klinikken, men respekterer, at livet trods alt er mere end tænder. Torben slutter derfor med udgangen af 2020 på Nørregade.

Så nu har tandlæge Kirsten Elkjær-Holm købt Torbens klinikandel. Kirsten har jo været kollega til Torben på samme adresse siden 2012 og kender Torbens personale rigtig godt. Nu overtager Kirsten derfor Torbens dygtige personale, som således stadig vil være at finde på klinikken.

Mange patienter har været rigtig glad for Torben og har gået hos ham i mange år og vi vil gøre alt for at følge i hans fodspor og tage os rigtig godt af de patienter, som har gået hos Torben, men som nu skal have en ny tandlæge.

På klinikken er vi nu 4 tandlæger, 2 tandplejere og alle vores dygtige klinikassistenter

Du kan se personalet ved at trykke på dette personalelink.