9712 25 01 / 9712 3415

Kroner og broer

Book en tid Kontakt os


Kronebehandling foretages, hvis tanden er meget ødelagt. Det kan være pga. store fyldninger, rodbehandlinger eller traumer.

Når en tand kronebehandles, sættes en tandfarvet keramisk krone ned over den del af tanden, der er bevaringsværdig, dvs. at den tilbageværende del af tanden omsluttes af kronen. Til forskel herfra lægges en fyldning inden i tanden. Kronebehandling giver derfor en meget holdbar løsning, da kroner, der fremstilles i dag, er meget stærke.

Brobehandling foretages, når en tand mangler. Man kan erstatte tanden ved at sætte en bro permanent fast på nabotænderne. Hvis forholdene er gode, vil man i dag ofte vælge at erstatte tanden ved hjælp af et implantat, men det er altid en individuel vurdering.

Hvis du har spørgsmål vedrørende kroner og broer er du velkommen til at kontakte os.

kroner og broer
kroner og broer
Tandlæge Torben Nissen går på velfortjent pension!

Torben har besluttet, at han vil slutte sit aktive tandlægeliv, for at få tid til andre ting. Vi vil savne Torben på klinikken, men respekterer, at livet trods alt er mere end tænder. Torben slutter derfor med udgangen af 2020 på Nørregade.

Så nu har tandlæge Kirsten Elkjær-Holm købt Torbens klinikandel. Kirsten har jo været kollega til Torben på samme adresse siden 2012 og kender Torbens personale rigtig godt. Nu overtager Kirsten derfor Torbens dygtige personale, som således stadig vil være at finde på klinikken.

Mange patienter har været rigtig glad for Torben og har gået hos ham i mange år og vi vil gøre alt for at følge i hans fodspor og tage os rigtig godt af de patienter, som har gået hos Torben, men som nu skal have en ny tandlæge.

På klinikken er vi nu 4 tandlæger, 2 tandplejere og alle vores dygtige klinikassistenter

Du kan se personalet ved at trykke på dette personalelink.