9712 25 01 / 9712 3415

Implantater

Book en tid Kontakt os


Hvis en tand mangler eller mistes, kan man ofte erstatte den ved hjælp af et implantat.

Et implantat er en titaniumskrue, som sættes fast i knoglen i stedet for den manglende rod.

Efter en ophelingsperiode kan man på titaniumskruen montere en keramikkrone, og man har således fået en ny tand uden at berøre nabotænderne. Implantater kan bruges, når der mangler en tand, men flere implantater kan isættes, hvis der mangler flere tænder.

Tryklåsprotese
Hvis man har protese, kan implantater bruges til en såkaldt tryklåsprotese, som er meget mere stabil og giver en meget bedre komfort end en helprotese. En tryklåsprotese skal man løsne og tage ud morgen og aften i forbindelse med tandbørstning.

Fuldbro
Implantater kan også give dig fastsiddende tænder igen, hvis du i dag har helprotese. Ofte indsættes 5 eller 6 implantater i den tandløse kæbe og herpå monteres samme dag en midlertidig bro, så protesen ikke længere skal bruges. Efter indheling af implantaterne i knoglen fremstilles en permanent bro, som føles og fungerer som ens egne fastsiddende tænder.

Som altid gennemgås behandlingsplanen grundigt, efter at der er foretaget undersøgelse af mundhulen og taget scanningsbilleder af kæbeknoglen. Ligeledes gennemgår vi økonomien grundigt, inden et sådant behandlingsforløb sættes i gang.

Hvis du har spørgsmål vedrørende implantater er du velkommen til at kontakte os.

implantat - tandsundhed
implantat - tandsundhed.dk
Tandlæge Torben Nissen går på velfortjent pension!

Torben har besluttet, at han vil slutte sit aktive tandlægeliv, for at få tid til andre ting. Vi vil savne Torben på klinikken, men respekterer, at livet trods alt er mere end tænder. Torben slutter derfor med udgangen af 2020 på Nørregade.

Så nu har tandlæge Kirsten Elkjær-Holm købt Torbens klinikandel. Kirsten har jo været kollega til Torben på samme adresse siden 2012 og kender Torbens personale rigtig godt. Nu overtager Kirsten derfor Torbens dygtige personale, som således stadig vil være at finde på klinikken.

Mange patienter har været rigtig glad for Torben og har gået hos ham i mange år og vi vil gøre alt for at følge i hans fodspor og tage os rigtig godt af de patienter, som har gået hos Torben, men som nu skal have en ny tandlæge.

På klinikken er vi nu 4 tandlæger, 2 tandplejere og alle vores dygtige klinikassistenter

Du kan se personalet ved at trykke på dette personalelink.